Pagina's

dinsdag 18 december 2012

Crosscup Almeerderstrand

Afgelopen zondag meegedaan aan de crosscup op het Almeerderstrand, dit ter voorbereiding op de 1/2 marathon van Egmond. Loop nog steeds erg te hoesten en verkouden te zijn maar dat mag de pret niet drukken.
De dag voor de crosscup nog een lange duurloop gedaan met coach Merijn Schuurman op de zandvlakte in Almere-Buiten.

Zondagmorgen eerst helpen opbouwen met het parcours, help als vrijwilliger bij de crosscup dus was al vroeg op. Om 11.00 uur eerst de start van de kinderen gekeken altijd leuk. Daarna begonnen met inlopen dat voelde in ieder geval goed. had de opdracht mee gekregen om iets boven de HF van Egmond te lopen. Nou wilde mijn HF wel aardig om hoog mede doordat ik door mijn verkoudheid sneller benauwd wordt en daarvoor mijn medicatie moet nemen. Van deze medicatie gaat je HF namelijk 5-10 slagen omhoog, maar ja we moesten het er mee doen.

12.15 uur de start ik liep de 6 km, vanaf het begin voelde het goed HF was wel wat te hoog maar geen last van. Moest 3 rondes van ongeveer 2 km lopen het was een lekker zwaar parcours vooral het stuk strand langs de waterlijn, daar liep je een beetje schuin dat vonden mijn onderbenen niet echt prettig kan ik je zeggen. Na 40:47 min kwam in over de finish, tijd was voor mijn niet belangrijk ik had lekker gelopen met een vlakke HF en dat was veel belangrijker op de weg naar Egmond volgende maand.

Daarna in de namiddag nog een uurtje gezwommen en ik had mijn zondag weer nuttig besteed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten