Pagina's

zondag 28 oktober 2012

Hoe begon het!!!!

In augustus 2010 dacht ik bij mezelf, zo kan het niet langer. Ik had klachten met mijn gezondheid en kon moeilijk me dagenlijkse bezigheden doen.
Een stukje rennen met de kinderen was er al helemaal niet bij.
Ik woog op dat moment 123 kg bij een lengte van 175 cm.

Na het lezen van een advertentie in de plaatselijke krant over een opstap cursus voor beginnende hardlopers heb ik mij aangemeld.

Begin september 2010 had ik de eerste training op de atletiekbaan van Almere'81. We begonnen daar met rustig lopen en een klein heel klein stukje hardlopen ik denk rond de 100 meter, nou ik had geen lucht meer was helemaal kapot van 100 meter rennen. De traininen gingen gestaag door, om uiteindelijk op 18 december 2010 de 5 km van de houtwijkkerstloop in Dronten te lopen. Dit heb ik volbracht in een tijd van 34:29 min vond het geen slechte tijd voor de eerste keer en zeker door het dikke pak sneeuw wat er lag.

Na het behalen van de 5km in Dronten raakte ik geblesseerd, en kon heel moeizaam gewoon lopen. Alles zat vast in mijn rechterbeen.
Dankzij http://www.veelbeterfysiotherapie.com/ kon ik na 3 maanden weer lopen. Ondertussen wilde ik niet stil blijven zitten, want ik was gaan de weg al 23 kg kwijt geraakt. Ik ging trainen bij het Triathlon gedeelte van Almere'81, begon met zwemmen en later is daar het fietsen bij gekomen.

Zo is het dus eigenlijk allemaal begonnen, ondertussen weeg ik 90kg en ben ik bezig om richting de 80kg te gaan. Wat er tussen toen en nu gebeurd is lezen jullie in mijn volgende blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten