Pagina's

zondag 11 november 2012

Het Vervolg

We zijn inmiddels in het jaar 2011. Het trainen ging gewoon door. Ik liep op de baan, fietste in de polder en zwom in het zwembad. Toen het buiten warmer werd, een wetsuit aangeschaft en begonnen met buiten zwemmen. Zo ging ik door tot mijn eerste wedstrijd de sprint triatlon van de ATC in Almere.

Almere, 5 juni 2011 Daar ging ik voor 750 meter zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen dit alles in de stromende regen, geen leuk decor voor je eerste triatlon wedstrijd, maar ja het was niet anders.
Ik kwam in 01:29:26 over de finish heen. Ik was hier meer dan tevreden over.

Utrecht, 10 juli 2011 mijn tweede wedstrijd weer een sprint triatlon, dit keer was het weer beter. Weer was ik tevreden met het resultaat. 01:29:06

Klazienaveen, 16juli 2011 Dit keer stond er een Trio op het programma, samen met Paul en Elysa de Ruijter. Het zwemmen deed ik , Paul het fietsen en Elysa ging lopen. Voor het eerst stond ik op het podium. We hadden een 3de plaats behaald en was best trots opmezelf.


Enschede, 4 september 2011 Finale verenigingscompetitie. Dit keer weer de sprint afstand. Mooi weer en een goede wedstrijd gedraaid al zeg ik het zelf. 01:27:37 Van de vereniging waren er helaas maar 2 deelnemers.

Een week later ging ik op voor mijn laatste wedstrijd van mijn eerste triatlon seizoen. De lokatie was de Politie triatlon in Spijkenisse.

Spijkenisse, 10 september 2011 Wederom een mooi tijd neer gezet 01:36:00 langzamer als de andere wedstrijden, daar baalde ik wel een beetje van, maar er werd mij door ervaren triatleten verteld dat geen wedstrijd hetzelfde is en dat geen afstand hetzelfde is, en dat je ze dus niet kunt vergelijken. Je kunt je tijd alleen vergelijk als je de wedstrijd volgend jaar weer zou doen op hetzelfde parcours.

En ja dit betekende dus het einde van mijn eerste triatlon seizoen, vond het jammer dat het afgelopen was,had er namelijk net zo veel plezier in. En wist eigenlijk niet hoe ik de winter maanden door zou moeten komen tot het volgende jaar. Maar al snel bleek dat heel eenvoudig gewoon door zwemmen en lopen en fietsen op de ATB.

En zo was het al weer snel Maart 2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten